CANPOL Recipient izolator pentru hrana babies 300 ml Exotic Animal 53000

Acest produs a fost văzut ultima dată pentru 105,00 RON pe
  • Detalii
  • Opinii (0)

Recipient Izolator pentru Hrana 300ml Exotic Animal

Recipientul izolator pentru hrană, practic și colorat, este soluția perfectă pentru a lua o masă sănătoasă copilului, atunci când sunteți în afara casei.

Recipientul izolator pentru hrană este fabricat din oțel inoxidabil. Are capacitatea perfectă de 300ml pentru masa copilului si mentine temperatura alimentelor cateva ore.

Puteți păstra atât mese calde, cât și reci în el. Menține temperatura ridicată a meselor până la 5 ore și temperatura scăzută până la 7 ore.

Datorită acestui lucru, poți lua cu tine supa caldă preferată a copilului tău la plimbare sau să fii sigur că gustările pentru picnicul de vară nu se vor strica la soare.

Are o deschidere largă, ceea ce îl face ușor de umplut și golit.

Recipientul izolator pentru hranăeste ușor de păstrat curat, doar deșurubați capacul și spălați-l sub jet de apă cu un detergent de spălat dedicat pentru copii.

Oțelul este complet sigur în contact cu alimentele, nu absoarbe mirosuri sau arome, nu reacționează cu substanțele alimentare și nu conține BPA.

O garnitură de încredere asigură etanșarea recipientului, indiferent de ceea ce puneți înăuntru.

Recipientul izolator cu un design vesel face parte din colecția Animale exotice - vezi și alte produse pentru a crea un set frumos de mâncare pentru bebelușul tău.

Vârsta recomandată: +12 luni

Nici unul