CANPOL Saltea interactiva Babies cu oglinda Babies Boo 68092

Acest produs a fost văzut ultima dată pentru 703,00 RON pe
  • Detalii
  • Opinii (0)

Salteaua de joacă educațională senzorială pentru bebeluși BABIES BOO îi permite copilului dumneavoastră să descopere lumea din diferite perspective.

Diverse texturi de materiale, culori contrastante și sunete blânde sunt o mare distracție pentru dezvoltarea simțurilor bebelușului încă din primele momente de viață.

Un covoraș educațional cu 6 jucării care încurajează copilul să fie activ și să ajungă la ele, ajută la dezvoltarea abilităților motorii, întărește mușchii și exersează abilitățile manuale.

Jucăriile sunt suspendate pe arcade care pot fi îndepărtate cu ușurință pentru a spăla covorașul sau a lua cu tine oriunde vrei pentru a crea spațiu copilului, asigurând o bucată de podea sigură și curată.

Jucăriile pot fi detașate și date pentru a se juca: 2 fețe de animale care zdrăngănesc, 2 frunze foșnind cu o oglindă înconjurată de etichete colorate și un zdrăngănător și un dispozitiv de dentiție care vor aduce ușurare în timpul dentiției, o oglindă mare detașabilă care poate fi atașată oriunde și când bebelușul crește, va încuraja să se întindă pe burtă și un panda cu un scârțâit și labe cu velcro, datorită cărora le puteți lega împreună și le puteți înfășura în jurul benzii saltea sau treapta pătuțului.

Toate aceste elemente interactive sprijină părintele în pregătirea senzorială a copilului, care afectează pozitiv dezvoltarea emoțională și cognitivă a bebelușului.

Covorașul de joacă educațional senzorial pentru bebeluși Canpol încurajează copilul să facă gimnastică și să apuce jucăriile suspendate, susținând dezvoltarea simțurilor prin joc – vedere, auz și atingere, precum și abilități manuale și motorii.

Întinsul pe salteaua de joacă educațională permite copilului să vadă anumite regularități, de ex. că, fluturând mâna și atingând jucăriile agățate, le face să se miște și să se balanseze.

În timp ce este întins pe burtă, bebelușul poate explora de fiecare dată diferite părți ale covorașului, ceea ce provoacă interes prin culori și modele contrastante clare, etichete sau jucării care sunt mutate într-un loc diferit decât de obicei.

Într-o etapă ulterioară de dezvoltare, covorașul de joacă educațional senzorial va încuraja copilul să se miște – să se târască mai întâi.

Covorașul de joacă educațional senzorial pentru bebeluși Canpol va ajuta la asigurarea abilităților motorii adecvate fiecărui copil!

Covorașul de joacă educațional senzorial pentru bebeluși Canpol este o modalitate sigură și minunată de a ține un copil ocupat și le va permite părinților să aibă un moment pentru ei înșiși sau pentru treburile casnice.

Nici unul