CHICCO Patut atasabil Next 2 Me MAGIC Snow Alb 0 luni+ 79701

1.890,00 RON
Acest produs a fost văzut ultima dată pentru 1.890,00 RON pe
  • Detalii
  • Opinii (0)

Nou in categoria patuturilor pentru co-sleeping de la Chicco, Nex2Me Magic este conceput in mod exclusiv pentru a creste confortul parintilor si copilului, datorita lateralei care "aluneca" foarte usor in sus au jos, chiar si atunci cand este atasat patului parintilor.

Pe de alta parte, confortul copilului creste si mai mult, datorita noii huse a saltelutei, personalizata cu un material antiperspirant tip plasa 3D, pentru a asigura o ventilare mult mai buna.

Caracteristici si beneficii:

1. Un nou tip de deschidere a lateralei: cu o singura mana

- mult mai sor de inchis si deschis chiar si atunci cand este atasat patului parintilor, manevra efectuata printr-o simpla tragere in jos sau in sus a lateralei dispuse pe partea atasata patului adultilor.

2. Ventilare excelenta

- salteluta acoperita cu plasa 3D si cele doua mesh-uri laterale garanteaza o ventilare suplimentara a saltelutei si patutului.

3. Manevrabilitate

- patutul este dotat cu roti pivotante si frane pentru a putea fi mutat oriunde cu usurinta.

4. Inaltime reglabila

- patutul dispune de 11 niveluri pentru a se potrivi mai multor tipuri de paturi pentru adulti

5. Sistem leganare incorporat

- partea in care doarme copilul (cadru ramane fix) se poate legana prin simpla activare a sistemului "leganare" care se afla pozitionat in partea superioara a structurii patutului.

6. Versatil

- se adapteaza inclusiv paturilor care dispun de sertare datorita picioarelor retractabile cu auto-activare.

7. Reglabil

- patutul poate fi inclinat intr-o parte, pozitie care ajuta in cazul evitarii congestiei nazale sau a regurgitarii nou-nascutului.

Nici unul