DPH Fara gluten - Retete gourmet Maurizio Cusani

Acest produs a fost văzut ultima dată pentru 59,99 RON pe
  • Detalii
  • Opinii (0)

Boala celiaca devine o oportunitate de a stimula creativitatea in bucatarie. Ingredientele pot fi diferite si combinatiile pot fi neobisnuite, dar sanatatea si placerea ating in sfarsit un echilibru intr-un triumf al mirosurilor, aromelor si texturilor. Obiectivele acestei carti sunt acelea de a sugera alternative viabile la alimentatia traditionala, de a oferi informatii corecte referitoare la modul in care boala celiaca ne afecteaza organismul si de a prezenta cateva trucuri despre cum sa prevenim consumul accidental de alimente care contin gluten, care este practic o otrava pentru celiaci. Cunoasterea alimentelor si a proprietatilor acestora este factorul esential in tratarea bolii celiace. Datorita unor retete simple, dar gustoase, si cu ajutorul multor sfaturi legate de cel mai bun mod de utilizare a produselor alimentare, ceea ce mancam poate deveni un aliat si ne poate ajuta sa ne mentinem starea de sanatate. Informatiile din aceasta carte vor ajuta la imbunatatirea nivelurilor de energie, la eliminarea simptomelor bolii celiace si ne vor ajuta sa reducem sau chiar sa incetam tratamentul medicamentos pentru compensarea efectelor bolii. Alimentele devin astfel un remediu, iar mesele o forma de medicina naturista. Numar pagini: 224Dimensiuni: 19 x 26 cmTip coperta: CartonataAutor: Maurizio Cusani

Nici unul